revisor-udlejning
revisor-udlejning-kontrakt
revisor-foraeldrekoeb

Udlejning
& forældrekøb

revisor-udlejningsejendomme
revisor-udlej-til-foraeldre

Er det nødvendigt med en revisor – hvis jeg foretager et forældrekøb og bare lejer ud til mine børn? 

 

Nej det er ikke nødvendigt, men det betyder ikke, at det ikke kan betale sig.

I det øjeblik du køber en bolig for så at leje den ud, driver du en virksomhed. Og med dét følger der en række regler, du skal overholde, men også forskellige fordele – afhængig af hvilken beskatningsform du vælger. Vi kan give dig sparring omkring, hvilken beskatningsform der er den optimale at benytte.

Husk også, at lejeloven skal overholdes. Derfor kan det være en god idé at udforme en skriftlig lejekontrakt, som man ville gøre det i enhver anden form for udlejningsvirksomhed. Vi yder rådgivning i forbindelse med kontrakten, så I overholder alle gældende regler.

 

Køb bolig til dine forældre

Der har på det sidste været fokus på det omvendte forældrekøb. Der er - på samme måde som at købe bolig og udleje den til sine børn - også muligt at købe en bolig, du lejer ud til dine forældre. Det kan der være mange gode grunde til både personlige og menneskelige, men også at dine forældre f.eks. har mulighed for at søge boligsikring. Du har med andre ord mulighed for at give dine forældre råderum i pensionisttilværelsen og samtidig drive en udlejningsforretning. Der gælder samme vilkår som ved forældrekøb til dine børn.

Kontakt os for at få rådgivning – inden du foretager boligkøbet.

 

Udlejning af ejendomme skal først og fremmest være en fornuftig og rentabel forretning.

Uanset om det er forældrekøb, udlejning af din egen bolig eller professionel udlejning – ser du dig ikke for, udnytter du måske ikke de økonomiske muligheder, du har. Det er et område, hvor du har mange forskellige beskatningsformer, og valget af den rigtige kan afgøre om udlejningen bliver en god forrentning eller ej. Revision Hatting hjælper udlejere med at udarbejde regnskab for deres udlejningsboliger, beregning af skat og evt. moms samt udarbejder og indrapporterer selvangivelse.

 

Både inden for udlejning generelt og inden for forældrekøb tilbyder Revision Hatting dig viden og erfaring fra en lang række forretningsområder og skattetekniske spørgsmål – både for private udlejere, dig, der driver udlejning som en supplerende indtægt eller virksomheder, hvis hovedbeskæftigelse er at udleje boliger.

Få hjælp til

RING: 75 65 35 44
– eller brug kontaktformularen, så vil du blive ringet op for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, der har virksomhed inden for udlejning eller påtænker at leje ud til dine forældre eller børn.

Revisorhonareret tjener sig ofte hjem, når du får den rette hjælp til de skattemæssige forhold af én, som kender lovgivningen, mulighederne og kan gennemskue udlejningsreglerne, så papirarbejdet bliver overskueligt.

A/S REVISION HATTING