revisor-handel-service-tandlaege
revisor-handel-service
revisor-handel-service-restauration-hotel-cafe

Handel
& Service

revisor-handel-service-underviser
revisor-handel-service-logistik

Mange af vores kunder kommer fra erhverv inden for handel og service. Det gør, at vi forstår din forretning, de udfordringer du kan stå over for og de specielle behov, du har for økonomisk planlægning og optimering.

 

Inden for handel opererer virksomheder ofte i et landskab af konstant bevægelse.

Der skal indgås aftaler, opereres på nye markeder og handles med andre virksomheder i stor og lille skala. Det sætter krav til sparring på områder som økonomisk overblik, optimering af skat og fokus på vækst af virksomheden.

 

Service, der er på forkant med hverdagen

For dig, der har virksomhed inden for serviceerhvervene, ved vi, hvor vigtigt det er – i en travl hverdag – at kunne håndtere områder som lønudbetalinger, bogføring og vide, at økonomien er stabil – set hen over hele året. Vi leverer regnskabsmæssig assistance, revision, bogføring og rådgivning til en lang række af lokale og regionale spillere inden for serviceområdet – lige fra de nære og menneskerelaterede serviceerhverv til de dele af servicebranchen, der holder Danmark kørende nat og dag.

 

Både inden for handel og inden for service tilbyder Revision Hatting dig viden og erfaring fra en lang række forretningsområder – både for små og mellemstore virksomheder.

Få hjælp til

RING: 75 65 35 44
– eller brug kontaktformularen, så vil du blive ringet op for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, der har virksomhed inden for handel eller service.

Hatting Revision møder dig altid med alsidig og kvalificeret rådgivning.
Hos os er gode råd ikke dyre.

A/S REVISION HATTING