revisor-hobbylandbrug
revisor-landbrug
revisor-juletraer

Familie- & fritidslandbrug

revisor-fritidslandbrug
revisor-familielandbrug

Vi laver regnskaber og rådgivning, der er til at forstå.

 

Vi tilbyder revisorydelser til dig, der driver familiens fritidslandbrug – herunder fritidslandbrug med skov, juletræsplantager, planteavl, kreaturer, heste og grise samt udlejning af jord og bygninger m.v.

Revision Hatting arbejder med dig, der har brug for et overskueligt, simpelt regnskab. Vi griber det an, som den mindre virksomhed det er – og ikke som et stordriftslandbrug hvor investeringer i teknologi, risikostyrring og økonomirapportering er i største fokus. Vi yder dig rådgivning og ydelser inden for bl.a. skat, generationsskifte og tilskudsmuligheder. Vi servicerer mange hobby-, familie- og fritidslandbrug i området, der ser landbruget som en ekstra indtægtsmulighed.

 

For dig, der driver familie- eller fritidslandbrug, tilbyder Revision Hatting dig viden og erfaring fra en lang række forretningsområder.

Få hjælp til

RING: 75 65 35 44
– eller brug kontaktformularen, så vil du blive ringet op for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, der driver landbrug i lille eller mellemstor skala.

Hatting Revision har en god størrelse, hvor vores medarbejdere møder dig i øjenhøjde. Vi løser alle kundeopgaver i høj kvalitet, og vi tør godt stå ved, at det er til en konkurrencedygtig pris.

A/S REVISION HATTING