ER DU NYSTARTET, ELLER SKAL DU STARTE VIRKSOMHED?

Et opstartsmøde med revisoren er godt givet ud

Når man starter sin virksomhed, er det vigtigt, at man søger al den hjælp, man kan få – og her vil vil gerne hjælpe dig på vej. Vi har godt kendskab og indsigt i, hvad der skal til på den økonomiske front for at skabe en rentabel og succesfuld virksomhed.

Mange rådgivere vil kunne give dig rådgivning omkring strategien, idéen, dit personlige potentiale osv. Hos os gennemgår vi på mødet din virksomhed set ud fra det økonomiske og skattemæssige grundlag, således at du ikke stiller dig selv i en position, hvor din virksomhed kan give dig store personlige, økonomiske udfordringer.

Din økonomiske og tidsmæssige investering i en revisorrådgivning, kan spare dig for mange ærgelser og tab i det lange løb – men også give indsigt i muligheder, du måske ikke havde overvejet.

Kom på forkant, inden du ryger på bagkant

Får du først startet din virksomhed uden at rådføre dig med faglige sparringspartnere som f.eks. en revisor, kan du falde i den fælde, som mange nystartede virksomheder bliver fanget i. De starter op på en bølge af eufori, og pludselig skal det første regnskab aflægges, den første moms afvikles og den første skat betales.

– OG SÅ KAN DET VÆRE FOR SENT AT SKATTEOPTIMERE, LÆGGE TIL SIDE TIL MOMS OG SKAT ELLER TAGE DE RIGTIGE ØKONOMISKE OG STRATEGISKE BESLUTNINGER.

Ved at være på forkant og se hele år 1, 2 og måske også år 3 foran dig, kan du optimere på skatten og få de rigtige fradrag ind i din virksomhed.

Derfor anbefaler vi, at vores samarbejde starter med et opstartsmøde,
hvor vi typisk gennemgår:

  • Momsregistrering

  • Løn og medarbejderansættelser

  • Bogholderi

  • Budget

  • … og andre økonomiske spørgsmål som vedrører din forretningsidé

BOOK ET OPSTARTSMØDE
RING: 75 65 35 44
– eller brug formularen, så vil du blive kontaktet.

Ønsker du at booke et opstartsmøde med din revisor?

Udfyld formularen og få et opkald, hvor du aftaler mødetidspunkt med en af vores medarbejdere.
Afregning sker efter gældende timepriser.

Opstartsmøde

Vi tilbyder også:

Vi kender en iværksætters vilkår og muligheder. Vi kender lovgivningen og tager højde for alle de udfordringer, du vil møde undervejs.

A/S REVISION HATTING