revisor-industri-haandvaerk-metal
revisor-industri-haandvaerk-toemmer
revisor-industri-haandvaerk

Industri
& håndværk

revisor-industri
revisor-industri-haandvaerk-investringer

At skrue på de små knapper inden for brancher som industri og håndværk kan betyde alverden i det store billede. Det er den optimering, vi hjælper virksomheder med.

 

Hos Revision Hatting møder vi mange håndværkere.

Både dig, der arbejder selvstændigt, men også de mellemstore virksomheder, hvor lønudbetalinger, udbudskalkulationer og fakturering er det, der skaber ekstra tidspres. Som håndværker sætter du en ære i at aflevere et gedigent stykke arbejde – det gør vi også. Derfor kan du altid være sikker på, at når vi hjælper dig med kalkulationer, sætter et effektivt faktureringssystem op eller laver revision, giver det dig troværdighed og skaber tillid blandt dine samarbejdspartnere og kunder. Vi yder altid den korrekte lovmæssige rådgivning, der skaber den mest optimale situation for dig.

 

Vi laver regnskaber og rådgivning, der er til at forstå.

 

På industrifronten er det måske emner som økonomiske udfordringer, lagerbeholdning, procedurer og investeringer, der fylder din hverdag.

Vi hjælper dig til præcise budgetter, regnskaber og et økonomisk overblik, du kan styre efter. Når det gælder udvidelse eller sammenlægninger, er det en god ide at få revisoren på banen så tidligt som muligt, så valg af ejer- og virksomhedsformer er de rette. Vi kan være med som en sparringspartner, når det gælder den økonomiske strategi og give rådgivning, når du skal i kontakt med offentlige myndigheder, penge- og kreditinstitutter osv.

 

Både inden for industri og inden for håndværksbranchen tilbyder Revision Hatting dig viden og erfaring fra en lang række forretningsområder – både for små og mellemstore virksomheder.

Få hjælp til

RING: 75 65 35 44
– eller brug kontaktformularen, så vil du blive ringet op for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, der driver virksomhed inden for industri eller håndværk.

Hatting Revision har en god størrelse, hvor vores medarbejdere møder dig i øjenhøjde. Vi løser alle kundeopgaver i høj kvalitet, og vi tør godt stå ved, at det er til en konkurrencedygtig pris.

A/S REVISION HATTING